MENY

Velg kategori +

17. mai-meny

Forretter

Spekeskinke & asparges

En klassisk forrett på høytidsdagene

149,-

Skagenrøre

Toast, sitron, salat og dill

149,-

Lettbakt laks

Dill emulsjon, sprøtt skinn, syltet sennepsfrø og syltet løk

149,-

Hovedretter

Kyllingbryst

Asparges, rotgrønnsaker, syltet gulrot,jordskokk, sjysaus og potetbåter

259,-

Svineporchetta

Krydret ribberull med rotgrønnsaker, sopp, nypoteter og dijon demiglace

279,-

Okseentrecote

Bearnaisesaus, pommes frites, rot-grønnsaker og bakt cherrytomat

319,-

Ishavsrøye

Knuste erter, kremet savoykål, nypoteter og sitronsaus med dill

279,-

Fish & chips

Salat, sitron og tartarsaus

185,-

Desserter

Sorbet / iskrem med jordbær

En klassisk dessert på høytidsdagene

69,-

Kokospannacotta

Mango marmelade, fersk mango, ristet kokos og sitroncurd

149,-

Se meny     Reservere bord